bursa veri kurtarma bursa telefon veri kurtarma adli bilişim bilirkişi raporu forensic veri kurtarma android veri kurtarma iphone veri kurtarma whatsapp veri kurtarma güvendesin guvendesin.org güvenli internet güvenli internet kullanımı bilinçli internet kullanımı dolandırıcılık yöntemleri güncel dolandırıcılık yöntemleri siber güvenlik forumu

Over ons

Grenzend aan de Noordzee en gezegend door de polders met tal van boerderijen en gepassioneerde handelaars maken wij met veel plezier gebruik van dit prachtig aanbod aan verse, eerlijke en lokale producten.

Tim en zijn team verwerken deze dan ook op een wijze zoals Tim zelf in het leven staat. Een klassieke speelse keuken met een bruut randje, waar het product alle aandacht krijgt dat het verdient.

Tim kreeg de kans om de stiel te leren in “De karmeliet “ van chef Geert Van Hecke, die hij altijd zeer dankbaar zal blijven. Hierna heeft Tim zijn carrière verder gezet in de Jonkman waar hij de liefde voor het gebruik van lokale producten heeft meegekregen van Filip Claeys.