Allergenen en voedingsrestricties dienen bij reservatie vermeld te worden.
Wij doen ons uiterste best rekening te houden met allergenen, maar kunnen geen 100% garantie geven op eventuele kruisbesmetting.
Wij kunnen enkel vegetarische en veganistische alternatieven aanbieden indien dit vooraf vermeld wordt bij reservatie.
Vanaf zeven personen bieden wij enkel de menu (4 of 5 gangen) aan en is het dus niet mogelijk om à la carte gerechten te kiezen. Bedankt voor uw begrip.
Eén tafel = één rekening
Lunch menu
Elke middag kunt u genieten van een lunchmenu dat wekelijks verandert.
Lunchmenu 05/12 t.e.m 09/12
Noordzeegarnalen / hartige panna cotta / gazpacho van paprika en Noordzeegarnaal
***
Filet mignon van Brasvar / rode kool / pommes Dauphines / kastanje / pepersaus
***
Koffie en koekjes
44 euro
Tapas
Fijngesneden gedroogde entrecote van West-Vlaams rood rund
€24
Gedroogde ham van Menapii varken
Traag gerijpte ham gedurende minstens 24 maanden voor een zachte smaak met lichte toetsen van noot. 100% Belgisch.
€17
Zuurdesemtoast 2stk / beenmerg / persillade
€14
Oesters natuur - 3 stuks
€12


Menu Côté Préféré
31/10 t.e.m 16/12
Onze menu’s serveren wij voor het hele gezelschap van uw tafel.
Voor groepen vanaf 7 personen bieden wij enkel de menu (4 of 5 gangen) aan en is het dus niet mogelijk om à la carte gerechten te kiezen.
Gerookte hondshaai gevuld met een farce van algen
Salsa van kweepeer en butternut / sesam / vinaigrette van kweepeer
Gegrilde inktvis*
Ravioli met inktvisragout / jus van knolselder en Permekekaas
Rollade van fazant, Menapii ham en truffel
Eekhoorntjesbrood / boerenkool / consommé van fazant
Hertenfilet
Pastinaak / zilverui / hazelnoot / pommes Anna / Grand-Veneur saus
Rijstpap
Speculoos / bloedsinaasappel / witte chocolade
menu 4 – gangen €69
menu 5 – gangen* €84
Kaas i.p.v dessert €10
Supplement kaas €18
Voorgerechten
Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.
Smeus
Noordzeegarnalen / karnemelkpuree / gefrituurd hoeve-ei / mousseline van peterselie / bisque van garnalen
€27
Rode poon
Aubergine / koolrabi / abrikoos / jus van vadouvan
€25
Gelakt krokant buikspek
Rode kool / paksoi / groene appel
€25


Hoofdgerechten
Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.
Kalfszwezeriken
Spruit / raap / fondant aardappel / kalfsjus
€42
Hazenrug Harlekijn
Civet van haas / savooikool / gebakken appel / kastanje / knolselderpuree
€43
Tarbot op de graat
Schorseneer / gnocchi / salie / beurre blanc / crème van oude brokkelkaas van het Baliehof
€53
Nagerechten
Dame Blanche
€13
Vers gedraaid vanille ijs / chocoladesaus / slagroom
Crêpe Normande
€16
Pannenkoek/ appel / Calvados
Café glacé
€12
Koffie / koffielikeur / vers gedraaid vanille ijs
Citroentaart
€13
Zanddeeg / Amalfi citroen / meringue
Rijstpap
€13
Speculoos / bloedsinaasappel / witte chocolade
Kaas
€18
Selectie uit 5tal kazen van de kaaskar