Allergenen en voedingsrestricties dienen bij reservatie vermeld te worden.
Wij doen ons uiterste best rekening te houden met allergenen, maar kunnen geen 100% garantie geven op eventuele kruisbesmetting.
Wij kunnen enkel vegetarische en veganistische alternatieven aanbieden indien dit vooraf vermeld wordt bij reservatie.
Vanaf zeven personen bieden wij enkel de menu (4 of 5 gangen) aan en is het dus niet mogelijk om à la carte gerechten te kiezen. Bedankt voor uw begrip.
Eén tafel = één rekening
Lunch menu
Elke middag kunt u genieten van een lunchmenu dat wekelijks verandert.
Lunchmenu 18/09 t.e.m 21/09
Rundstartaar / tomaten van Filip Dhoest / basilicum / romesco / gazpacho van tomaat
***
Pladijs / polenta / pastinaak / maïs / beurre blanc
***
Koffie en koekjes
44 euro
Tapas
Fijngesneden gedroogde entrecote van West-Vlaams rood rund (50 gram)
€17
Gedroogde ham van Menapii varken (50 gram)
Traag gerijpte ham gedurende minstens 24 maanden voor een zachte smaak met lichte toetsen van noot. 100% Belgisch.
€13
Zuurdesemtoast 2stk / beenmerg / persillade
€14
Oesters natuur - 3 stuks
€12
Menu Côté Préféré
18/09 t.e.m 19/10
Onze menu’s serveren wij voor het hele gezelschap van uw tafel.
Voor groepen vanaf 7 personen bieden wij enkel de menu (4 of 5 gangen) aan en is het dus niet mogelijk om à la carte gerechten te kiezen.
Noordzeegarnaal
Panna cotta van aubergine / Oosterse garnaalballetjes / basilicum / coulis van Noordzeegarnaal en paprika
Zeebaars *
Zeeuwse mossel / boterboon / crème van lavas / crumble van wasabi / beurre blanc
Op de Bastard traag gegaarde en gelakte Brasvar varkensnek
Bloemkool / sesam / pickles
Patrijs
Butternut / rösti aardappel / braadjus patrijs
Tarte tatin
Appel / bladerdeeg / vers gedraaid vanille-ijs
Menu 4 gangen: 74
Gepaste wijnen: 30
Menu 5 gangen *: 89
Gepaste wijnen: 38
Voorgerechten
Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.
Caesarsalade
Rollade van kippendij en pesto / gegrild slahart / Permekekaas / kappers / zuurdesemtoast / gefrituurd hoeve-ei
€24
Gebakken foie gras
Krokante aardpeer met hazelnoot en vijg / gemarineerde rode kool / specerijensaus
€28
Bouillabaisse
Pladijs / kokkels / rouille / artisjok / Oostendse dulse
€28
Hoofdgerechten
Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.
Kalfszwezerik
Eekhoorntjesbrood / snijbiet / aardappelrisotto / kalfsjus
€42
Dunne lende van Angus Grand Cru
Gratin Dauphinois met ui / kervelwortel / waterkers / zwarte look / pepersaus
€44
Tarbotmoot
Krokante polenta / gebrande maïs / chiliboter / pastinaak / beurre blanc
€53
Nagerechten
Dame Blanche
€13
Vers gedraaid vanille ijs / chocoladesaus / slagroom
Crêpe Normande
€16
Pannenkoek/ appel / Calvados
Café glacé
€12
Koffie / koffielikeur / vers gedraaid vanille ijs
Sabayon met laurierlikeur
€13
Laurierlikeur van 'Laurica-plants te Jabbeke' / vers gedraaid vanille-ijs
Tarte tatin
€13
Appel / bladerdeeg / vers gedraaid vanille-ijs
Kaas
€18
Selectie uit 5tal kazen van de kaaskar